Parteneri

Suntem bucuroși și deschiși oricărei propuneri de parteneriat, serios, oricărei, însă atâta timp cât este una onestă, serioasă, fără „schelete în dulap” și din care să avem ambele părți de câștigat.

Credem cu tărie că prin dialog și comunicare se poate ajunge mereu la o variantă win-win! Nu suntem încăpățânați să impunem doar condițiile noastre, însă în același timp ne știm valoarea și ce putem realiza.

Suntem ferm convinși să schimbăm ceva, să aducem ceva nou, să aducem culoare acolo unde totul este sur ca betonul. Știm că cele mai mari realizări, cele mai rapide și cele care au aduc valoare, au fost făcute în echipe și parteneriate, iată de ce nu dorim și nici nu plănuim să mergem pe acest drum singuri, cu siguranță.

Pe lângă domeniul construcțiilor, dorim să ne dezvoltăm și din punct de vedere personal, financiar și emoțional. Iată de ce nu doar căutăm soluții și metode inovatoare legate de tot ce ține de construcții, dar și ne informăm în special din Occident despre tot ce înseamnă Leadership, Management, Dezvoltare personală, Educație financiară, și încercăm pe cât posibil să aducem aceste practici și valori la noi, în Republica Moldova, o țară cu oameni frumoși și onești, însă care are nevoie de un Update, inclusiv în construcții!

După cum spunea Robert Kiyosaki în cartea sa „Inainte de a demisiona – 10 lectii de viata autentice pentru orice intreprinzator” (engl: Before you quit your job”), când vine vorba de management, mentalitatea unui antreprenor adevărat este să interacționeze cu cât mai multe rețele, pe când mindset-ul salariatul este să formeze ierarhii cu mai multe niveluri. Cu alte cuvinte un antreprenor va menține o organizația mică, folosind relații de cooperare cu partenerii strategici pentru a dezvolta afacerea. Un antreprenor va crește organizația pe orizontală, ceea ce înseamnă „externalizarea” în loc să aducă munca „în casă”, cum ar face un salariat care dorește să crească organizația pe verticală, ceea ce înseamnă să angajeze mai mulți angajați, lucru depășit în prezent.

Iar legat de filosofia recompensei, antreprenorul este orientat pe valoare, bazat pe performanță, orientat pe echipă, și pe creșterea companiei pe orizontală pentru a se orienta pe bani cooperativi, bani obținuți prin crearea de rețele de parteneriate, în loc să concureze cu aceștia.

Iată de ce, nu dorim să concurăm cu dvs sau cu alții pe piața din Republica Moldova sau din regiune. Noi dorim să fim parteneri cu dvs, găsind o variantă prin care clienții să beneficieze de cele mai bune servicii, lucrări și materiale de la ambele părți implicate – de la voi și de la noi.

Dacă aveți vreo idee sau ați dori să discutăm, contactați-ne! Chiar dacă suntem o echipă mică în prezent, având fiecare membru o sumedenie de sarcini, suntem siguri că vom găsi timp și pentru o întâlnire de afaceri cu dvs!

Să ne auzim de bine!